VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Dodon, despre contractul semnat cu MGRES: Noi putem fi puternici doar dacă o să reintegrăm țara

Ex-președintele țării, Igor Dodon, salută decizia autorităților de la Chișinău de a semna contractul de livrare a energiei electrice cu Centrala de la Cuciurgan (MGRES) pentru luna decembrie.

Ex-șeful statului a subliniat că ar fi bine ca acest contract să fie semnat pentru o perioadă mai lungă de timp, nu doar pentru o lună zile.

Eu consider că este un lucru bun că o să procurăm energie electrică mai ieftină. Noi trebuie să stopăm aceste discuții de ură care sunt în societate privind cetățenii noștri din stânga Nistrului. Noi putem fi puternici doar dacă o să reintegrăm țara. Faptul că a fost semnat acest contract, straniu că nu cu 62 de dolari, dar cu 73 de dolari, dar e mai ieftin decât ceea ce procuram noi din România. Este necesar ca acest contract să fie semnat pe o perioadă mai lungă, spre exemplu un an, pentru a avea stabilitate privind prețul la energia electrică”, a declarat Igor Dodon.

Video: Telegram/ Index

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.