VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

DOC/ Vlad Batrîncea, citat la PA: Le doresc colegilor mei „buni” de la PAS ca anul viitor să-l petreacă la ”corporative” de genul celor la care sunt eu

Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Batrîncea, anunță pe o rețea de socializare că a fost citat astăzi, la ora 15:00, la Procuratura Anticorupție.

Socialistul se arată indignat că în loc să țină un discurs în plenul Parlamentului la încheierea sesiunii de toamnă 2022, a fost nevoit să meargă la interogatoriu la PA.

Astăzi, în calitate de vicepreședinte al Parlamentului, urma să țin un discurs din partea fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor la încheierea sesiunii de toamnă 2022. Dar, am primit o „invitație de sărbătoare” din partea Procuraturii chiar în timpul ședinței Parlamentului. Coincidență? Nu cred. Nu este prima dată când deputații PSRM sunt intenționat chemați la procuratură în momentul în care ar trebui să participe în Parlament la dezbateri pe marginea unor proiecte și chestiuni importante”, a scris Batrîncea.

Totodată, socialistul se arată deranjat de faptul că deputații PAS au declarat că fracțiunea BCS părăsește ședința Parlamentului din motiv că ar avea o petrecere corporativă.

Reprezentanții PAS, cunoscând cauza reală a evenimentelor, s-au grăbit totuși să declare că socialiștii ar fi mers la o petrecere corporativă de Revelion. În așa caz, în calitate de Alaverdî, drept replică la acest ”cadou” de Anul Nou, le doresc colegilor mei „buni” de la PAS ca anul viitor să-l petreacă la ”corporativ” de genul celor la care sunt eu cu echipa. Or, ei au mai multe temeiuri pentru asta decât noi”, a mai scris Batrîncea.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.