VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

DOC/ SIS a solicitat blocarea a peste 20 de site-uri pentru propagandă și dezinformare

Serviciul de Informații și Securitate (SIS) solicită blocarea mai multor site-uri care difuzează informații provenite de la autoritățile publice din Federația Rusă, stat aflat în conflict militar şi recunoscut drept stat agresor. Potrivit instituției, portalurile respective „alterează spațiul informațional”.

Astfel SIS solicită blocarea următoarelor portaluri: https://ltv.ru; https://ntv.ru; https://rt.com; https://russian.rt.com; https://tvzvezda.ru; https://radiozvezda.ru; https://tvc.ru; https://ren.tv; https://mirtv.ru; https://mir24.tv; https://vgtrk.ru; https://vgtrk.com; https://tsargrad.tv; https://rtr-planeta.com; https://5-tv.ru; https://vesti.ru; https://spastv.ru; https://radiovesti.ru; https://radiomayak.ru; https://smotrim.ru; https://m24.ru; https://360tv.ru

Ordinul ce conține indicații cu caracter obligatoriu a fost transmis furnizorilor de rețea și/sau servicii de comunicații electronice, pentru a bloca imediat accesul utilizatorilor din Republica Moldova la sursele menționate.

Menționăm că anterior, SIS a dispus blocarea a mai multor site-uri care promovează informații false ce afectează securitatea națională sau informații ce incită la ură și război.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.