VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

DOC/ Proiectul care prevede îmbunătățirea capacităților autorităților publice de realizare a obiectivului aderării R. Moldova la UE, votat de Legislativ

Parlamentul a votat în lectură finală un proiect de lege care are drept scop consolidarea capacităților autorităților publice de realizare a obiectivului aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană.  

Proiectul prevede instituirea funcțiilor de secretar de stat și de secretar general adjunct al ministerului – oportunitatea instituirii acestei funcții va fi la discreția fiecărui conducător, în funcție de volumul, complexitatea sarcinilor și gradul de implicare a ministerului în procesul de aderare.

Un alt obiectiv al proiectului constituie fortificarea raporturilor dintre Cabinetul de miniștri și Parlament.

Funcția de secretar general adjunct al ministerului și cea de secretar de stat vor fi instituite odată cu publicarea noii legi în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

Proiectul adoptat de Parlament:

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.