VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

DOC/ Parlamentul a aprobat schimbarea destinației unor terenuri pentru construcția obiectivelor sociale și educaționale

Deputații au adoptat, în cadrul ședinței de joi, 27 octombrie, inițiativa legislativă care vizează schimbarea destinației unor terenuri pentru construcția obiectivelor sociale și educaționale în localitățile Taraclia din raionul Căușeni și comuna Stăuceni, municipiul Chișinău.

Potrivit proiectului, unul dintre terenuri se află în localitatea Taraclia din raionul Căușeni și va fi utilizat  pentru amenajarea spațiului aferent unui bloc de studii al Liceului Teoretic ”Ștefan cel Mare și Sfânt” din localitate. 

Cel de-al doilea teren urmează a fi transmis din proprietatea Centrului de Excelență în Viticultură și Vinificație în proprietatea publică a comunei Stăuceni din municipiul Chișinău, și va constitui terenul aferent construcțiilor care vor fi folosite pentru crearea unui centru educațional și cultural în comună.

Proiectul de lege:

Inițiativa legislativă aparține deputaților Fracțiunii ”Partidul Acțiune și Solidaritate”, Artemie Cătănoi și Sergiu Lazarencu. Proiectul de modificare a Legii privind aprobarea Listei unităților ale căror terenuri destinate agriculturii rămân în proprietatea statului a fost susținut cu 76 de voturi ale deputaților și urmează a fi examinat în lectura a doua.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.