VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

DOC/ Ministerul Culturii anunță concurs pentru funcțiile de director a mai multor instituții culturale. Condițiile de participare

Ministerul Culturii al Republicii Moldova anunță concurs pentru suplinirea funcțiilor de director a unor muzee, teatre și a Bibliotecii Naționale.

Astfel, este anunțat concurs pentru funcția de director general al Bibiotecii Naționale a Republicii Moldova, director/director general al Muzeului de Istorie a Evreilor din Republica Moldova și al Muzeului Naţional de Etnografie și Istorie Naturală.

De asemenea, este anunțat concurs și pentru ocuparea funcțiilor de director general/director al Teatrului Republican de Păpuși „Licurici”; Teatrului National de Stat ,,Vasile Alecsandri” or. Bălți; Teatrului Dramatic de Stat pentru Tineret ,,S uliţî Roz Iurie Harmelin” și al Ansamblul Naţional Academic de Dansuri Populare ,,JOC”.

Locul depunerii documentelor: Municipiul Chișinău, str. Nicolae Iorga 21.

Mai jos vedeți termenii și condițiile de participare la concursurile pentru ocuparea funcțiiilor de director al instituțiilor publice subordonate Ministerului Culturii al Republicii Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.