VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

DOC/ Lista agenților economici contribuabili mari pentru 2023-2024, aprobată de Serviciul Fiscal de Stat

Serviciul Fiscal de Stat (SFS) informează că a aprobat lista agenților economici contribuabili mari pentru anii 2023-2024, conform Ordinului SFS nr. 479/2022, în vigoare din data de 1 ianuarie 2023.

Agenții economici – persoane juridice și persoane fizice rezidenți ai Republicii Moldova, care desfășoară activitate de întreprinzător, au fost incluși în lista contribuabililor mari urmare a întrunirii mai multor criterii, stabilite prin Ordinul SFS nr. 471/2022, în vigoare din data de 23 decembrie 2022 (publicat în Monitorul Oficial al Republicii Moldova nr. 413-425 din 23 decembrie 2022).

Lista agenților economici – contribuabili mari:

„Contribuabilii mari sunt agenții economici care aduc un aport considerabil la Bugetul public național, precum și au o importanță din punct de vedere social prin crearea locurilor de muncă și susținerea economiei naționale prin onorarea deplină și în termen a obligațiilor fiscale”, menționează reprezentanții SFS.

Conform SFS, administrarea fiscală a agenților economici – contribuabili mari este asigurată de către Direcția deservire contribuabili mari a Serviciului Fiscal de Stat.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.