VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

DOC/ Ești în căutarea unui job? Vezi cele mai bine plătite locuri de muncă vacante

40 de mii de lei, este cel mai mare salariu oferit de un agent economic pentru funcția de inginer. Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOMF) a publicat un clasament al celor mai plătite locuri de muncă vacante pe piața muncii conform declarațiilor agenților economici. Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați.

Astfel, cel mai mare salariu, conform clasamentului, este oferit de către compania Isight Partners S.R.L. pentru poziția de inginer/ingineră DevOps, remunerarea fiind de 40 mii lei. Una din cerinţele angajatorului, pentru ocuparea locului de muncă, este cunoaşterea limbii engleze la un nivel avansat.

Lista continuă cu poziţia de conducător/conducătoare auto, oferită de către compania Ancom-Agro S.R.L. din or. Floreşti (10-30 mii lei).

Urmează ca poziţii în lista celor mai plătite locuri de muncă vacante (10-25 mii lei) ocupaţiile de: sudor/sudoriță, dulgher/dulgheriță, oferite de compania Dansicons S.R.L. din mun. Chişinău, cât şi poziţiile pentru consultant/consultantă în tehnologia informației și comunicațiilor, programator/programatoare a companiei Modern Sistem S.R.L. din mun. Chişinău (5-25 mii lei).

Locuri de muncă cu salarii de 12-24 mii lei, oferă compania SC „Prestigiu-AZ” S.R.L. pentru profesia de conducător/conducătoare de autocamion, iar pentru ocupaţia de montator/montatoare, compania Dansicons S.R.L. oferă 12-23 mii lei.

Clasamentul urmează cu locurile vacante (15-20 mii lei) oferite pentru ocupaţiile de: diriginte/dirigintă de șantier în construcții şi conducător/conducătoare auto a companiilor Poduri Prim” S.R.L şi Expres-Salon S.R.L.

Cele mai multe locuri vacante oferă următoarele companii: Î.C.S. Lear Corporation S.R.L. pentru ocupaţia de  cusător/cusătoreasă (cusătoare) în industria uşoară, Fullmobil S.R.L. pentru ocupaţia asamblor-montator/asambloare-montatoare mobilă, Xplane Research S.R.L. – operator/operatoare de interviu, cât şi agentul economic „EXLIGRO” S.R.L. pentru locurile de muncă, în calitate de taximetrist/taximetristă.

Persoanele care doresc să se angajeze în câmpul muncii, sunt îndemnate să se adreseze la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.      

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.