VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Discuții la Președinție despre sprijinul României pentru întărirea securității R. Moldova

Subiectul privind consolidarea securității R. Moldova a fost abordat de șefa statului, Maia Sandu, în cadrul unei întrevederi cu șefa Comisiei de apărare și securitate națională a Senatului României, Nicoleta Pauliuc.

Cei doi oficiali au discutat despre cooperarea bilaterală în domeniile securității și apărării naționale, România fiind unul dintre partenerii importanți și de încredere ai Republicii Moldova.

Șefa statului le-a mulțumit autorităților de la București pentru tot sprijinul oferit țării noastre, inclusiv pentru expertiză și instruire în domeniul apărării și securității naționale, precum și pentru donații de echipamente pentru armata națională. Președinta a subliniat importanța sprijinului oferit de România pentru creşterea capacității Republicii Moldova de a face față destabilizărilor provocate de Federația Rusă.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.