VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Discuții cu deputați lituanieni despre parcursul european

Un grup de deputați ai Parlamentului Lituaniei se va afla, timp de două zile, în Chișinău. Este vorba de o delegație a grupului de prietenie cu Republica Moldova din care fac parte șefii comisiilor parlamentare pentru afaceri externe și pentru economie, Žygimantas Pavilionis și Kazys Starkevičius, și Valentinas Bukauskas, vicepreședintele Comitetului administrație de stat și autorități locale.

Demnitarii lituanieni vor avea întrevederi cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, cu președintele Parlamentului, Igor Grosu, și cu premierul Dorin Recean. Agenda vizitei mai include și discuții cu omologii din Parlamentul de la Chișinău și cu miniștri.

În cadrul discuțiilor vor fi abordate mai multe subiecte de actualitate, precum agenda de reforme a Republicii Moldova, parcursul european al țării noastre și oportunitățile de intensificare a relațiilor moldo-lituaniene în diverse domenii-cheie.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.