VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Din ianuarie, se va reveni la condițiile normale de transport din și spre Ucraina

Începând cu luna ianuarie, se va reveni la condițiile normale de efectuare a transportului din și spre Ucraina, iar taxa pentru folosirea drumurilor urmează a fi achitată de către toți posesorii de autovehicule neînmatriculate în Republica Moldova. O dispoziție în acest sens a fost emisă de către Comisia pentru Excepționale, care precizează că derogările anterioare au fost abrogate întrucât urgența lor a fost depășită.

Dispoziția mai prevede unele măsuri pentru buna funcționare a centrelor de plasament pentru refugiați în perioada rece a anului, potrivit IPN. Astfel, a fost interzisă debranșarea acestora de la serviciile comunale.

Totodată, facturile vor putea fi achitate de organizațiile necomerciale și internaționale, inclusiv de către UNHCR prin ACTED, în limita asistenței de 1 300 000 de dolari pentru lunile noiembrie și decembrie 2022, precum și de către OIM, în limita asistenței de 450 000 de dolari pentru lunile ianuarie-martie.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.