VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Proprietarii de ferme sunt îndemnați să facă rând la subvenții

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură lansează primul apel de depunere a cererilor de solicitare a plăților directe în sectorul zootehnic. Solicitările pot fi depuse în funcție de șeptelul din fermă, fie că este vorba de vaci, oi, capre sau cai.

”Cererile de solicitare a plăților directe per cap de animal se vor depune în perioada din 17 august până pe 30 septembrie, iar cererile de solicitare a plăților directe per kg de produs: lapte de vacă, se vor depune în perioada 17 august 2023 – 15 septembrie 2023. Astfel, deținătorii de animale, înregistrați în Registrul de stat al animalelor (RSA) pot depune dosarele de solicitare a subvenției, la Oficiile Teritoriale AIPA începând cu ziua de mâine, joi, 17 august 2023”, se arată în comunicatul AIPA.

Procedura exactă despre depunerea actelor și subvențiile oferite de stat pot fi găsite pe pagina oficială a AIPA și pe conturile instituției de pe rețelele sociale.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.