VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Deputatul PAS Adrian Băluțel a fost numit secretar de stat

Membrii Cabinetului de miniștri, au aprobat numirea deputatului PAS Adrian Băluțel în funcția de secretar de stat în cadrul Cancelariei de Stat. Acesta va fi responsabil de monitorizarea realizării obiectivelor prioritare de dezvoltare. 

„Funcția a fost instituită în urma reorganizării Cancelariei de Stat, iar experiența domnului Băluțel ne va ajuta să stabilim o legătură și mai bună între Executiv și Legislativ, astfel încât să rămânem o echipă unită și să generăm rapid rezultatele așteptate de cetățeni”, a spus prim-ministra.

Adrian Băluțel este absolvent al Colegiului Europei, programul de masterat în studii europene și relații internaționale. În ultimul an a deținut funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Anterior, a ocupat funcția de secretar de stat la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Autor

  • Loredana Buzdugan

    Responsabilă de plasarea știrilor de actualitate și din domeniul justiției pe site-ul voceabasarabiei.md. A activat anterior la Ziarul de Gardă, TV8 și Pro TV Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.