VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Deputații Partidului „ȘOR” și PCRM cer eliberarea din arest a Marinei Tauber și garantează personal că nu se va eschiva de la urmărirea penală

Deputații Partidului „ȘOR” și PCRM au expediat în adresa Curții de Apel Chișinău garanții personale, în care dau asigurări că Marina Tauber nu se va eschiva de la urmărirea penală și cer eliberarea imediată a deputatului din arest preventiv. 

Scrisoarea a fost semnată de către deputații Partidului Comuniștilor Vladimir Voronin, Oleg Reidman, Inga Sibova, Diana Caraman, Veaceslav Nigai, precum și de către colegii deputați ai Marinei Tauber din Partidul „ȘOR”: Denis Ulanov, Petru Jardan, Reghina Apostolova și Vadim Fotescu.

Deputații au mai scris că acuzațiile aduse Marinei Tauber sunt determinate de motive politice, arestarea acesteia fiind doar una dintre multiplele acțiuni de represiune îndreptate împotriva opoziției parlamentare.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.