VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Deputații comuniști și socialiști boicotează ședința de azi a Parlamentului. PCRM și PSRM, împotriva prelungirii stării de urgență

Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor boicotează ședința de azi a Parlamentului. Legislatorii fracțiunii au părăsit sala în semn de protest față de includerea pe ordinea de zi a subiectului privind prelungirea stării de urgență până la sfârșitul anului.

La început de întrunire, președintele fracțiunii BCS, Vlad Batrîncea, a solicitat excluderea proiectului de hotărâre, pe motiv că o nouă prelungire a stării de urgență este una nejustificată.

De asemenea, în contextul protestelor fermierilor, deputații BCS au mai solicitat ca să fie invitați reprezentanții Guvernului cu un raport privind situația din agricultură, propunere care nu a fost susținută de PAS.

Amintim, miercuri, Guvernul a cerut prelungirea stării de urgență cu încă 30 de zile, începând cu 1 decembrie.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.