VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Deputații BCS au părăsit ședința Parlamentului. Batrîncea: Pe ordinea de zi nu există niciun proiect de lege urgent

Deputații fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au anunțat că boicotează ședința de astăzi a Parlamentului în semn de protest față de ignorarea inițiativelor și propunerilor opoziției de către majoritatea parlamentară PAS.

Este absolut neclar de ce majoritatea PAS a convocat o ședință extraordinară a Legislativului. Pe ordinea de zi nu există nici un proiect de lege urgent. În plus, PAS continuă să calce pe aceeași greblă și ignoră din nou toate inițiativele opoziției. Niciuna dintre propunerile noastre nu a fost inclusă pe ordinea de zi a plenului. Nu le pasă deloc ce se întâmplă în țară”, a declarat ex–președintele țării, Vladimir Voronin.

Președintele fracțiunii BCS, Vlad Batrîncea, a declarat că astăzi opoziția a propus o serie de inițiative importante și niciuna dintre acestea nu a fost susținută de PAS.

Nu am văzut niciun motiv pentru a convoca o ședință extraordinară a Parlamentului Republicii Moldova. Aceasta este exclusiv agenda Partidului PAS. Se pregătesc pentru alegerile locale”, a menționat Batrîncea.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.