VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Deputați și aleși locali din Republica Moldova și România se reunesc la Slănic Moldova

Deputați și primari din Republica Moldova și România își propun să acționeze în comun pentru viitorul european al satelor și orașelor. Discuțiile și întrevederile între autoritățile din Republica Moldova și România vor avea loc în cadrul Simpozionului internațional „Viitorul comun în spațiul comunității europene”. Reuniunea se va desfășura astăzi și mâine, în orașul Slănic Moldova din județul Bacău.

”La eveniment sunt așteptați zeci de primari din Republica Moldova și România, precum și reprezentanți ai guvernelor și parlamentelor din cele două țări. Participanții la discuții vor fi salutați, în deschiderea evenimentului, de către Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, și senatorul român Cătălin-Daniel Fenechiu. La panelurile de discuții, care vor avea loc timp de două zile, va participa și un grup de deputați din Parlamentul Republicii Moldova. Autoritățile locale și centrale din Republica Moldova și România vor prezenta bunele practici din localitățile lor, proiectele comune existente, dar și vor stabili noi parteneriate”, se arată într-un comunicat al Parlamentului.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.