VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Deficit de ouă de găină în regiunea transnistreană: Solicitările înaintate de producători

Deși așa-numitul ministru al Economiei din regiunea transnistreană, Serghei Obolonic, declară că sunt suficiente produse alimentare pentru a asigura populația, totuși în Transnistria se înregistrează un deficit de ouă de găină.

Așa-numitul ministru al Agriculturii din Transnistria, Oleg Diligul, susține că a avut mai multe întrevederi cu producătorii de ouă.

Potrivit lui, aceștia nu au nevoie de sprijin sub formă de subvenții pentru vânzarea de ouă, ci au nevoie de împrumuturi fără dobândă sau împrumuturi la dobândă minimă pentru achiziționarea echipamentului necesar pentru creșterea găinilor ouătoare.

Astfel, așa-numitul ministru al Agriculturii a subliniat că va pregăti în curând documentele necesare pentru a acorda sprijin producătorilor de ouă, scrie liktv.org.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.