VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Decizie în Parlamentul României. Gravidele nu vor sta la coadă în magazine și la ghișeele instituțiilor publice

Femeile însărcinate și persoanele însoțite de copii care au până la cinci ani nu vor mai sta la coadă la casele de marcat din magazine și la ghișeele instituțiilor publice. Un proiect în acest sens, dezbătut mai bine de jumătate de an, a fost adoptat de Parlamentul de la București.

De asemenea, pentru femeile însărcinate care folosesc mașini, în parcările din preajma edificiilor publice şi ale magazinelor sau mall-urilor, urmează să fie amenajate și semnalizate cel puţin 4% din numărul total de locuri de parcare, dar nu mai puţin de două.

Angajaţii magazinelor, companiilor private și celor publice vor fi obligați să pună afișe la vedere în care să fie menționată clar acordarea acestor priorități.

Cei care vor încălca aceste reguli riscă amenzi de până la 1000 de lei românești, adică peste 4000 de lei moldovenești.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.