VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

David Popovici, start la Campionatul Mondial de Juniori: „Doborârea unui record mondial este cool, dar potenţialul de a fi mai rapid nu are limite”

După cele două medalii de aur obținute la Roma, David Popovici de la CS Dinamo va lua acum startul la ultimul său concurs de juniori, scrie presa de peste Prut.

„Pentru aceată competiţie, la fel ca la majoritatea altor întreceri, nu mi-am propus ceva anume. Obiectivele sunt să mă distrez, să mă bucur, să înot repede şi să profit la maxim de atmosfera minunată. Nu se întâmplă adesea să mă gândesc la trecut, dar mă gândesc mereu la viitor. Viitorul este imaginaţie. Viitorul trebuie abordat pas cu pas, cărămidă cu cărămidă. Sunt multe aspecte tehnice care necesită atenţia noastră şi este mult de muncă. Ocazional putem face ceva foarte frumos. Doborârea unui record mondial este cool, dar potenţialul de a fi mai rapid nu are limite. Deci de ce ne-am pune o limită nouă înşine când ştim că putem realiza mai multe? Cred că am făcut tot ceea ce mi-am dorit ca înotător la juniori, dar să vedem ce voi putea face la Lima şi poate voi putea surprinde săptămâna aceasta”, a spus Popovici.

Programul lui David Popovici la Lima, la Campionatul Mondial de juniori

Popovici își începe aventura în Peru marți dupămasă, de la ora 19:06, când va participa în calificările pentru proba de 200 de metri liber.

200 de metri liber

Calificări – marți, ora 19:06
Finală – noaptea de miercuri spre joi, ora 02:17

4×100 m liber

Calificări – marți, ora 19:46
Finala – noaptea de marți spre miercuri, ora 3:21

100 de metri liber

Calificări – sâmbătă, ora 17:30
Semifinale – noaptea de sâmbătă spre duminică, ora 02:25
Finală – noaptea de duminică spre luni, ora 02:02

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.