VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Curtea Constituțională a validat un nou mandat pentru PAS

Curtea Constituțională a validat mandatul de deputat pentru candidatul supleant pe listele PAS, Grigore Grădinaru.

Grădinaru are 46 de ani și este economist de profesie. În prezent, acesta deține funcția de consilier în cadrul Consiliului Municipal Chișinău, transmite deschide.md.

Menționăm că mandatul de parlamentar a rămas vacant, după ce Sergiu Lazarencu a acceptat funcția de ministru al Mediului. Grigore Grădinaru are la dispoziție 30 de zile pentru a demisiona din funcția de consilier municipal, după care Comisia Electorală Centrală ar urma să inițieze procedura de atribuire a mandatului de consilier în CMC candidatului supleant de pe listele PAS.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.