VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cum să ne protejăm casa de hoți în perioada sărbătorilor: Recomandările Poliției ️

E perioada sărbătorilor. Mergem în vizită, mergem în vacanțe, plecăm mai des de acasă, iar hoții pot profita de absența noastră.

Pentru că bucuria sărbătorilor să nu fie umbrită de surprize neplăcute la întoarcere, oamenii legii vin cu un șir de recomandări pentru cetățeni:

  • Nu faceți public atunci când intenționați să lipsiți de acasă o perioadă de timp mai îndelungată;
  • Dotați ușa de la intrare cu sisteme de închidere sigure;
  • Sunt de mare folos sistemele de supraveghere video;
  • Asigurați-vă că toate geamurile sunt închise;
  • Instruiţi copiii să păstreze cu grijă cheia şi să nu permită accesul în locuință persoanelor necunoscute.
  • Dacă vedeți persoane suspecte care ies din blocurile de locuit, anunțați imediat Poliția prin intermediului numărului
  • În cazul absenţelor îndelungate de la domiciliu, rugaţi vecinii sau prietenii apropiaţi să vă supravegheze locuința. Fiți precauți!

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.