VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

CSP a amânat aprobarea rezultatelor concursului pentru selectarea pretendenților la șefia Procuraturii Generale

Consiliul Superior al Procurorilor a amânat aprobarea rezultatelor concursului pentru selectarea candidatului la funcția de procuror general, după ce Igor Demciucin, unul dintre pretendenți, a cerut excluderea fișelor de evaluare completate de președintele CSP și ministrul Justiției.

De asemenea, Igor Demciucin a solicitat transmiterea dosarului său către Comisia de evaluare externă a integrității etice și financiare a procurorilor.

Ținând cont de faptul că pretendentul este plecat din țară, într-o vizită de studiu, CSP a amânat examinarea cererii sale și a contracandidatului său, Ion Munteanu, dar și rezultatele competiței.

Amintim că, procurorul Octavian Iachimovschi a obținut cel mai mare punctaj la interviul pentru selectarea Procurorului General. Acesta a obținut o medie de 8,53 punte. El  este urmat de Igor Demciucin cu o medie de 8,19 și Procurorul General interimar, Ion Munteanu care a obținut nota 8,16 și Andrei Coca – 4,72.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.