VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cristina Gherasimov va fi negociatorul-șef al R. Moldova în procesul de aderare la UE

Cristina Gherasimov va fi negociatorul-șef al Republicii Moldova cu Uniunea Europeană în procesul de aderare la UE. Anunțul a fost făcut de către Dorin Recean în cadrul unei sinteze video din 27 ianuarie despre deciziile Guvernului din ultima săptămână.

„Vom avea nou membru al Guvernului: ministra pentru Afaceri Europene Cristina Gherasimov, care va fi și negociatorul-șef pentru Republica Moldova în procesul de aderare la Uniunea Europeană”, a spus premierul Dorin Recean.

Precizăm că, pe 24 ianuarie, Nicu Popescu a demisionat din funcția de ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene. El a anunțat că are nevoie „de o pauză”. În aceiași zi, cabinetul de miniștri l-a desemnat pe Mihail Popșoi ministru de Externe, iar pe Cristina Gherasimov – minsitru pentru Afaceri Europene. Cristina Gherasimov va fi ministru fără portofoliu

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.