VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Crește nivelul apei în râul Nistru: Specialiștii anunță o posibilă ieșire a apei în luncă

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis avertizare de creștere a nivelului apei în râul Nistru, pe sectorul localităților Naslavcea-Dubăsari. Avertizarea este valabilă în perioada 1-4 aprilie.

”În legătură cu mărirea în continuare a deversării apei din Lacul de acumulare Dnestrovsk (Ucraina) până la 900 m3/s, în râul Nistru până pe 4 aprilie va continua creșterea nivelului apei pe sectorul s. Naslavcea – orașul Dubăsari cu 0.8-1.6 m, față de nivelul din 1 aprilie (ora 08:00)”, anunță SHS.

Totodată, specialiștii avertizează că este posibilă ieșirea apei în luncă în locurile joase.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.