VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Copiii din mediul rural beneficiază gratuit de servicii stomatologice și în 2024

Copiii din localitățile rurale ale Republicii Moldova vor beneficia gratuit și în acest an de servicii stomatologice acoperite din fondul Companiei Naționale de Asigurări în Medicină.

Pentru prestarea serviciilor medicale stomatologice de către echipele mobile de medici specialiști, în fondul măsurilor de profilaxie pentru anul 2024 au fost planificate peste cinci milioane de lei.

Astfel, în perioada 5-9 februarie, echipele mobile de medici specialiști se vor afla în mai multe localități din raioanele Criuleni și Strășeni, și anume:

– în intervalul 5–9 februarie – în Corjova, Criuleni;
– în perioada 5-7 februarie – în Codreanca, Strășeni;
– în zilele de 8 și 9 februarie – în Țigănești, Strășeni.

Menționăm că pe parcursul anului 2023, circa 11 mii de copii din diverse localități rurale ale țării au beneficiat gratuit de servicii stomatologice în valoare de peste patru milioane lei.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.