VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Copiii din grădinițele din Capitală vor primi gratuit cadouri de sărbători

Peste 32 mii de copii din instituțiile de educație timpurie din capitală vor primi și în acest an cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Acestea vor conține dulciuri în asortiment și vor fi însoțite de certificate de conformitate.

Primăria mun. Chișinău anunță că de cadouri vor beneficia 32167 de copii din 132 instituții de educație timpurie din municipiul Chișinău, încadrați în 1353 de grupe funcționale. Cadourile conțin dulciuri și biscuiți în asortiment.

Sursele financiare, în valoare de 1,1 mil. lei, au fost identificate de către Direcția Generală Educație, Tineret și Sport în urma economiilor formate pe parcursul anului curent.

Oferirea cadourilor de Crăciun picilor de la grădiniță a devenit o frumoasă tradiție a municipalității, fiind desfășurată deja al cincilea an consecutiv.

În context, autoritățile municipale reiterează despre interzicerea oricărei forme de colectare de bani de la părinți pentru cadouri, brad, decorațiuni etc., în contextul sărbătorilor de iarnă.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.