VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cooperarea dintre R. Moldova și SUA, discutată de Mihai Popșoi cu ambasadorul Kent D. Logsdon

Ministrul Afacerilor Externe, Mihai Popșoi, a avut astăzi o întrevedere cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău, Kent D. Logsdon. Despre aceasta a anunțat șeful MAEIE pe o rețea de socializare, subliniind că discuția s-a axat pe cooperarea dintre Republica Moldova și Statele Unite ale Americii, dar și proiectele comune care urmează să fie implementate în țara noastră.

I-am mulțumit domnului ambasador pentru sprijinul poporului american oferit Republicii Moldova în momente de criză. Totodată, am vorbit și despre Comitetul bilateral de cooperare dintre Republica Moldova – Carolina de Nord, care va avea loc în martie la Chișinău, dar și Dialogul Strategic dintre RM – SUA, care urmează să se defășoare în aprilie, la Washington”, a scris Mihai Popșoi pe o rețea de socializare.

Menționăm că șeful MAEIE a avut astăzi o întrevedere și cu ministra de Externe a Canadei, Melanie Joly, aflată în vizită la Chișinău.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.