VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Contrabandă de peste 700.000 de lei: Două persoane, printre care un angajat al Serviciului Vamal, reținute

O persoană suspectată de contrabandă și un angajat al Serviciului Vamal au fost reținuți pentru introducerea ilegală în țară a articolelor vestimentare în valoare de peste 700.000 lei.

Potrivit Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, perchezițiile au avut loc joi, în municipiile Chișinău și Ungheni.

Urmare a acestora, au fost ridicate dispozitive de telecomunicații și înscrisuri.

Persoanele reținute în vârstă de 28 și respectiv 48 de ani pe parcursul urmăririi penale se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Urmărirea penală continuă, pentru cercetarea tuturor aspectelor infracțiunii investigate.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.