VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Contrabandă cu peste un kilogram de aur din SUA: Capul grupului infracțional, reținut

Organizatorul grupului criminal organizat, care în martie 2022 a încercat să introducă în țară peste un kilogram de aur din Statele Unite ale Americii a fost reținut de oamenii legii.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani, originar din Ungheni.

Bărbatul a fost anunțat în căutare din anul 2012, fără ca să aibă acte de identitate din anul 1998 și folosea alte date privind identitatea sa, iar infracțiunile le comitea prin persoane interpuse.

Acesta are la activ șase dosare penale, în care era anunțat în căutare, pe întreg teritoriul țării și două sentințe de condamnare pentru escrocherie și delapidări, care cumulat constituie un termen de 16 ani închisoare, spre executare în penitenciar de tip închis.

Urmează ca procurorii PCCOCS să-i formuleze învinuirea, să i-o prezinte și să depună demersul de aplicare a arestului preventiv pentru tentativă de contrabandă în privința acestuia.  

Investigațiile continuă, pentru elucidarea altor aspecte ale acestei infracțiuni, în vederea trimiterii dosarului în judecată, timp în care persoanele beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.