VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Conducerea PSDE, discuții cu șeful Comitetului Economic și Social Europan, Oliver Ropke

Președintele Partidul Social Democrat European, Ion Sula, împreună cu vicepreședintele formațiunii, responsabil pentru cooperare internațională, Eremei Priseajniuc, s-au întâlnit, astăzi, cu președintele Comitetului Economic și Social European, Oliver Ropke, însoțit de consilierul pentru relații internaționale, Charles Manoury.

În cadrul întrevederii, s-a discutat despre situația social-politică din Republica Moldova, parcursul european al țării noastre și rolul PSDE în realizarea acestui deziderat strategic.

Președintele Ion Sula a reiterat atașamentul ferm al PSDE față de valorile europene și importanța consolidării tuturor forțelor politice, dar și a societății civile, pentru a demonstra unitate națională în realizarea obiectivului nostru european.

„Ne dorim un viitor sigur și prosper pentru cetățenii noștri, iar acest viitor este în Uniunea Europeană”, a declarat Ion Sula.

Comitetul Economic și Social European, condus de Oliver Ropke, este prima instituție a UE care a decis să implice Republica Moldova în activitatea de la Bruxelles, facilitând astfel integrarea țării noastre în Uniunea Europeană.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.