VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Compania ”Teleradio-Moldova” a cheltuit, în 2022, aproximativ 150 de mil. de lei

Subvențiile din bugetul de stat și veniturile acumulate de Compania ”Teleradio-Moldova”, în 2022, au fost de 144 de milioane de lei, iar la capitolul cheltuieli suma a ajuns la aproximativ 150 de milioane. Datele se regăsesc în raportul companiei prezentat astăzi în Parlament.

În cadrul ședinței, directorul „Teleradio-Moldova”, Vlad Țurcanu, a vorbit despre obiectivele propuse și rezultatele înregistrate anul trecut. Potrivit lui, acțiunile instituției s-au axat pe consolidarea Departamentului Știri și Dezbateri, asigurarea echilibrului în știri și emisiunile informative, precum și reflectarea consecințelor războiului din Ucraina, atât în materiale TV de limba română, cât și în limbile ucraineană și rusă.

În baza informațiilor prezentate, Comisia parlamentară pentru mass-media a emis o serie de recomandări pentru Consiliul de supraveghere și dezvoltare. Printre acestea figurează continuarea supravegherii și monitorizării a gestionării resurselor financiare ale furnizorului public național de servicii media și asigurarea de faptul că furnizorul public național de servicii media își îndeplinește misiunea și respectă prevederile Codului serviciilor media audiovizuale ale Republicii Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.