VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Comisarul UE pentru Mediu se va întâlni la Chișinău cu președinta R. Moldova

Comisarul Uniunii Europene pentru mediu, Virginijus Sinkevičius, se va afla pe 25 și 26 noiembrie într-o vizită la Chișinău, unde se va întâlni cu președinta R. Moldova, Maia Sandu. Un anunț în acest sens a fost făcut joi, 24 noiembrie, de către Delegația UE în Moldova.

Comisarul UE se va întâlni cu președinta Republicii Moldova, președintele Parlamentului, șefa Guvernlui și membrii cabinetului de miniștri. Oficialul UE va susține un discurs în plenul Parlamentului, va participa la conferința „Adaptarea la schimbările climatice în silvicultură și agricultură” și va planta un copac în Grădina Botanică

Autor

  • Loredana Buzdugan

    Responsabilă de plasarea știrilor de actualitate și din domeniul justiției pe site-ul voceabasarabiei.md. A activat anterior la Ziarul de Gardă, TV8 și Pro TV Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.