VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

COD ROȘU de inundații în Suedia: MAEIE a emis alertă de călătorie pentru cetățenii R. Moldova

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a emis alertă de călătorie pentru moldoveni în Suedia.

Într-un comunicat remis presei, MAEIE menționează că din cauza furtunii Hans, pentru mai multe zone din centrul și sudul țării au fost emise avertizări de inundații.

Codul roșu de inundații a fost anunțat pentru regiunile: Västra Götaland, Värmland și Örebro.

În acest context, cetățenii sunt îndemnați să verifice avertizările meteorologice, accesând următoarele pagini web: https://www.smhi.se/vader/varningar-och-brandrisk/varningar-och-meddelanden/varningar și https://www.krisinformation.se/. În cazul apariției unor situații de urgență, cetățenii pot solicita asistență la următorul număr de telefon al Ambasadei Republicii Moldova la Stockholm: +46 769 423 423”, se arată în comunicat.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.