VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cod Galben de caniculă în perioada 6-8 august

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis cod galben de caniculă, în perioada 6-8 august. Pe arii extinse temperatura maximă a aerului va atinge valori cuprinse între +33 și +35 de grade Celsius.

Totodată, SHS atenționează că în perioada 6-12 august pe arii extinse se va menține pericol excepțional de incendiu (clasa V) cu caracter natural.

Până pe 15 august în râurile Republicii Moldova se va menține scurgerea scăzută a apei. În râul Nistru scurgerea apei va constitui 35-50 % din valorile medii multianuale lunare, cu excepția unor afluenți de stânga al râului Nistru, iar în râurile mici – 30-45 % din valorile medii multianuale lunare (cod galben). În râul Prut, pe sectorul s. Criva – or. Costești și pe sectorul or. Ungheni – s. Brînza – 15-30 % din valorile medii multianuale lunare (cod portocaliu).

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.