VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

CNAS anunță graficul finanţării indemnizațiilor destinate familiilor cu copii și indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă în luna noiembrie

Casa Naţională de Asigurări Sociale (CNAS) informează despre graficul finanţării  indemnizațiilor destinate familiilor cu copii și indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă în luna noiembrie.

Astfel, indemnizațiile unice la nașterea copilului, indemnizațiile pentru îngrijirea copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani, indemnizațiile pentru creşterea copilului până la împlinirea vârstei de 3 ani, indemnizațiile pentru creșterea copiilor gemeni și indemnizațiile paternale vor fi finanțate pe data de 11 noiembrie.

Indemnizațiile de maternitate acordate femeilor asigurate şi soţiilor aflate la întreţinerea soţilor asiguraţi vor fi finanțate pe data de 17 noiembrie.

Săptămânal, la data de 7, 11 şi 18 noiembrie vor fi finanțate indemnizaţiile pentru incapacitate temporară de muncă.

Reiterăm că, plata prestaţiilor sociale se efectuează prin modalitatea de plată selectată de beneficiar şi disponibilă în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay).

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.