VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

CNAS anunță că a finanțat prima tranșă a indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă

Casa Naţională de Asigurări Sociale (CNAS) informează că pe 7 ianuarie a fost finanțată prima tranșă de indemnizații pentru incapacitate temporară de muncă, în valoare de 46,3 milioane lei.

Pentru a ridica banii, beneficiarii urmează să se adreseze la instituţia bancară unde sunt deserviţi sau la orice oficiu poştal din ţară. Plata tuturor prestațiilor sociale se efectuează prin modalitatea de plată selectată de beneficiar şi disponibilă în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay).

Reamintim că, pe pagina web oficială www.cnas.gov.md puteți obține informații referitor la modul de stabilirecondițiile de acordare, termenele de examinare și determinarea cuantumului  indemnizaţiei pentru incapacitate temporară de muncădar și verifica online statutul certificatului medical, introducând în câmpul respectiv seria şi numărul certificatului.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.