VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

CNAM: În următoarele trei zile vor fi prestate servicii medicale stomatologice copiilor din mai multe raioane

Reprezentanții Casei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM) anunță că în perioada 12-16 septembrie echipele mobile de medici specialişti vor continuă să ofere cetățenilor consultaţii profilactice gratuite, acoperite din mijloacele financiare ale fondului măsurilor de profilaxie al Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină.

Astfel, screening-ul glandei mamare continuă a fi efectuat în raioanele Căușeni și Anenii Noi, iar copiilor le vor fi acordate servicii medicale stomatologice în localitățile Cinișeuți din raionul Rezina și Chiriet-Lunga, Beșghioz și Baurci din raionul Ceadâr – Lunga.

Amintim că screeningul pulmonar prin radiografie digitală mobilă conform graficului stabilit, va fi reluat din data de 19 septembrie.

Săptămâna trecută au efectuat examene profilactice gratuite 746 de persoane, dintre care 199 de femei screening-ul mamar și 547 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.