VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Circulația transportului public, dată peste cap din cauza protestului organizat în Capitală

Update: Oamenii legii anunță că circulația rutieră pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală a fost reluată în totalitate.

„Mulțumim șoferilor pentru conformare”, subliniază oamenii legii.

În municipiul Chișinău, este sistată circulația transportului public pe bd. Stefan cel Mare și Sfânt, de la str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni - M. Viteazul, din cauza protestului anunțat. Despre aceasta anunță Regia Transport Electric Chișinău.

„Suntem nevoiți de a redirecționa troleibuzele după cum urmează:

-Rutele nr. 1, 4, 5, 8, 22 și 34 spre Botanica - pe A. Șciusev- str. București;

-Rutele nr. 1, 5, 8, 22 și 34 spre Buiucani - pe bd. Stefan cel Mare și Sfant - str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni- str. București- A. Șciusev- M. Viteazul - str. Columna și in continuare pe traseul stabilit. Personalul liniar oferă la necesitate informații călătorilor despre redirecționări sau staționări inopinate”, precizează RTEC.

Reamintim că Mișcarea Pentru Popor organizează astăzi un protest în fața Parlamentului împotriva politicilor promovate de regimul PAS.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.