VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cifrele mari dau bătăi de cap. Ministrul Muncii încă nu știe exact ce salariul ridică

După aproape patru luni, de când miniștrii ridică salarii de 50 de mii de lei, Alexei Buzu, ministrul Muncii și Protecției Sociale, nu a reușit să verifice atent cardul ori să întrebe contabilii instituției care este leafa exactă. Chiar dacă demnitarul dă asigurări că salariul de la guvern este singura sursă de venit, el își cere scuze că nu a făcut precizările de rigoare privind suma exactă a lefii.

”Știți, la fiecare emisiune sunt întrebat de salariul meu și de fiecare dată fac greșeala să nu verific cardul și uit să cer datele de la contabilitate. Îmi cer scuze de la telespectatori că nu pot să vă dau o sumă exactă, dar am să rog colegii să obțină această informație și să o facem publică. Trăiesc din salariu, dar nu reușesc să mă uit. Primesc pe card și nu reușesc să fac, dar salariul ministrului trebuie să fie o certitudine”, a declarat Alexei Buzu în cadrul emisiunii ”Puterea a Patra” de la N4.

Pe de altă parte, ministrul susține că majorările de salarii nu reușesc să soluționeze problema lipsei de specialiști în cadrul instituțiilor guvernamentale. Alexei Buzu a declarat că doar la Ministerul Muncii, în structura instituției, lipsesc cel puțin 15 angajați și că oferte de angajare sunt expediate zilnic.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.