VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Chișinăul analizează un nou „incident” cu drona în stânga Nistrului, înregistrat, de această dată, la Râbnița

Autoritățile de la Chișinău analizează noile imagini difuzate de instituțiile media și rețelele sociale din stânga Nistrului privind „atacul” efectuat de o dronă în zona raionului Râbnița din regiunea transnistreană.

„În legătura cu incidentul care s-a produs astăzi, la Râbnița, menționăm că organele competente analizează toate imaginile și informațiile apărute și comunicăm următoarele. După cum s-a menționat anterior, șirul provocărilor din regiune menite să semene panică și tensiune continuă, inclusiv pentru a atrage atenția asupra regiunii. Elucidarea circumstanțelor și investigații calificate pot fi efectuate doar de către organele de drept abilitate prin lege, care, însă, nu au acces în perimetrul vizat”, se arată în comunicatul oficial al Biroului pentru Reintegrare.

Precizăm, postul „Pervîi Pridnestrovski”, controlat de autoritățile separatiste de la Tiraspol, a anunțat, în după-amiaza de azi, că „o dronă-kamikaze a atacat o bază militară” a pretinsului minister al apărării al regiunii, care se află la șase kilometri de frontiera moldo-ucraineană a segmentului transnistrean.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.