VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Chișinăul a semnat Acordul de asociere la Mecanismul pentru Interconectarea Europei

Republica Moldova a devenit prima țară din afara Uniunii Europene care se asociază Mecanismului pentru Interconectarea Europei, cel mai important instrument pentru proiectele de infrastructură din UE. Acordul în acest sens a fost semnat astăzi de ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Lilia Dabija, și comisarul UE pentru Transporturi, Adina Vălean.

”Astfel, Moldova va putea accesa fonduri în sectorul transporturilor, sectorul energiei și sectorul digital”, se arată într-un comunicat al Guvernului.  

Tot astăzi, au fost semnate trei acorduri între Moldova și România privind reconstrucția a trei poduri peste Prut la Sculeni, Leușeni și Cahul.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.