VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cetățenii ucraineni continuă să fugă de război: Șase bărbați, depistați în timp ce treceau fraudulos frontiera de stat

Cetățenii ucraineni continuă să fugă de război. În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră au depistat șase bărbați descoperiți în timp ce treceau fraudulos frontiera de stat. Cazurile au fost înregistrate în zona de competență a Direcției regionale Est.

În primul caz, aflată într-o misiune de serviciu, patrula Sectorului Poliției de Frontieră Tocuz a observat cum înaintau dinspre Ucraina cinci persoane. La fața locului au fost legitimați cetățeni ucraineni cu vârste cuprinse între 24 și 37 de ani. În cadrul documentării acestora a fost solicitat azil pe teritoriul R. Moldova.

În perimetrul de răspundere a Sectorului Poliției de Frontieră Săiți, patrula mobilă a depistat încă un cetățean ucrainean. Străinul a recunoscut că în mod clandestin a ajuns în R. Moldova, prin trecerea ilegală a frontierei moldo-ucrainene. La fel, persoana este solicitant de azil pe teritoriul țării noastre.

Cercetările continuă, străinii au fost prezentați Inspectoratului General pentru Migrație.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.