VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

CET Nord și Termoelectrica au depus la ANRE solicitări de reducere a tarifelor

După decizia ANRE de reducere a tarifului pentru gaze au apărut premise și pentru stabilirea în scădere și a noilor prețuri pentru încălzirea centralizată.

Termoelectrica și CET Nord au depus solicitări la Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică pentru reducerea prețului la energia termică furnizată consumatorilor din Chișinău și Bălți.

Conform solicitării, consumatorii din Capitală ar putea achita un tarif de 2442 de lei pentru o gigacalorie, cu 332 de lei mai puțin, iar locuitorii din Bălți ar putea achita 2818 lei pentru o gigacalorie față de 3215 de lei în prezent.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.