VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Centrul Național Anticorupție a fost inclus în sistemul organelor securității statului

Un PROIECT de lege care prevede includerea Centrului Național Anticorupție (CNA) în sistemul organelor securității statului a fost adoptat de Parlament.

Potrivit autorilor, modificările legislative sunt necesare, întrucât Legea privind organele securității statului stabilește că organele securității statului au atribuția de a combate terorismul, crima organizată și corupția, însă domeniul corupției nu este atribuit unei autorități prevăzute în document.

Proiectul de lege a fost votat, în a doua lectură, de 53 de deputați. 

Autor

  • Hadarca Natalia

    Producătoare la „Vocea Basarabiei”. A activat la publicațiile „Jurnal de Chișinău”, „Timpul”, „Adevărul”, „Evenimentul Zilei”. A fost desemnată printre cei 10 jurnaliști ai Anului 2011.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.