VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Centrul Municipal de Tineret Chișinău recrutează voluntari

Centrul Municipal de Tineret Chișinău și filialele acestuia își măresc echipa de voluntari. Astfel, adolescenții pot aplica în calitate de voluntari în cadrul Serviciului Dezvoltare Personală și Animarea Timpului Liber al Tinerilor și Serviciului Voluntariat și Informarea Tinerilor.

În cadrul Serviciului Dezvoltare Personală și Animarea Timpului Liber al Tinerilor, adolescenții sunt implicați în organizarea şi desfășurarea activităților de dezvoltare personală și animare a timpului liber în cadrul Centrului (Cluburi de interese, Program municipal de dezvoltare personală, Program de animare a timpului liber Weekend la Centru, Festivalul de Teatru ”OSTENDE”).

În cadrul Serviciului Voluntariat și Informarea Tinerilor voluntarii sunt implicați în organizarea şi desfășurarea activităților de informare și promovare ale Centrului (Centrul de Tineret Mobil, Campania de Informare, Festival de Film, Săptămâna voluntariatului). Poziția de designer constă în elaborarea materialelor informative, afișe, pliante, iar poziția de fotograf constă în responsabilitatea de a face fotografii la evenimentele din cadrul centrului.

Pentru a deveni partea a echipei de voluntari, puteți completa formularul de aplicare. Perioadă de înscriere: 01 – 15 februarie 2024

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.