VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

„Celebrăm Europa împreună”: Guvernul invită cetățenii să viziteze Grădina Botanică din Capitală

Guvernul Republicii Moldova organizează pe data de 9 mai, de la ora 11:00 până la ora 15:00, în Grădina Botanică Națională „Alexandru Ciubotaru”, programul pentru copii: „Celebrăm Europa împreună”.

„Ziua Europei simbolizează pacea și unitatea pe continentul european. Cu ocazia acestui eveniment, Guvernul invită cetățenii să viziteze Grădina Botanică din capitală în cadrul unui eveniment pentru copii cu expoziție de meșteșugari, program artistic din partea corului militar Credo, ateliere și activități pentru copii, expoziție a tehnicii de intervenție și criminalistică, spectacol din partea serviciului chinologic și al echipei canine, dar și alte surprize”, anunță Guvernul.

Intrarea pe teritoriul Grădinii Botanice este liberă, iar primii 3.000 de vizitatori vor primi înghețată gratuită.

„„Celebrăm Europa împreună” - de 9 mai suntem solidari pentru pace”, se mai arată în comunicatul remis.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.