VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cei cinci polițiști ai Direcției de Patrulare Nord, reținuți pentru mită, în arest pentru 30 de zile

Cei cinci polițiști ai Direcției de Patrulare Nord, reținuți de CNA acum câteva zile, au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile, în urma deciziei judecătorului de instrucție.

Aceștia sunt învinuiți de corupere pasivă, manifestată prin pretinderea mijloacelor financiare ilicite de la șoferi pentru nedocumentarea încălcărilor Regulamentului circulației rutiere.

Amintim că, CNA a documentat perioada lunii decembrie 2023 – prezent în care angajații Direcției de Patrulare Nord ar fi pretins și primit mijloace bănești sau bunuri ce nu li se cuvin în sume ce variau între 200 lei și 1000 euro de la persoanele care încălcau regulamentul circulației rutiere.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.