VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

CEC propune Curții Constituționale validarea a două mandate de deputat

Alina Dandara și Mihail Leahu îi vor înlocui în Parlament pe Dumitru Alaiba și Adrian Baluțel, care și-au depus mandatul de deputat.

Comisia Electorală Centrală (CEC), în cadrul ședinței de astăzi, a luat act de vacanța a două mandate de deputat în Parlamentul Republicii Moldova atribuite Partidului Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”.

În acest context, CEC va propune Curții Constituționale de a valida mandatele de deputat în Parlamentul Republicii Moldova ale candidaților supleanți Leahu Mihail și Dandara Alina de pe lista Partidului Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”.

Amintim că vacanța mandatelor de aleși parlamentari au intervenit urmare cererilor de demisie a deputaților Alaiba Dumitru și Adrian Băluțel, aleși pe lista PAS.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.