VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

CEC a acreditat mai mulți observatori naționali pentru turul doi al alegerilor locale

Comisia Electorală Centrală (CEC) a acreditat astăzi observatori naționali, a confirmat un jurnalist și a aprobat trei mesaje de interes public în contextul turului doi al alegerilor locale generale din 19 noiembrie 2023.

Astfel, 26 de persoane din partea Asociației obștești „MIRAD” au fost acreditate în calitate de observatori naționali pentru monitorizarea turului doi al alegerilor locale generale din 19 noiembrie 2023.

Din partea European PressPhoto Agency a fost confirmat un jurnalist pentru reflectarea și monitorizarea scrutinului de duminică.

De asemenea, au fost aprobate trei spoturi video elaborate de către CEC, parte a campaniei de informare pentru alegerile locale generale, turul II.

Pe 19 noiembrie, se va desfășura turului II al alegerilor locale generale în 273 de localități din țară.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.